• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vandaag een super verassing gehad bij een bezoek aan Multi-Fix in Bergeijk, Directeur Arthur Burgmans overhandigde me een check van 750 euro die de medewerkers van Multi-Fix hadden opgehaald voor mijn Alpe d HuZes actie. Ëcht geweldig dank je wel.Niet voor niets ondernemer van het jaar in Bergeijk.

Comments are closed.