• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Zoals bekend neem ik met team Pauline aan  de Alpe d HuZes .Teneinde de sponsoring voor elkaar te krijgen staan er 2 evenementen op de kalender

nl een spin marathon en een diner

De spin marathon is op 4 feb in de Fitfactory in Eersel en de diner avond is op 7 februari bij Eddies restaurant in Eersel….

Dus als je zin hebt………. be there

Comments are closed.