• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Deze week mocht ik een checque ontvangen van BEMAS (Belgian MAintenance Assocition) van maar liefst 2500 Euro .Dit voor mijn aktie voor de kankerstichting.Op de foto Direkteur Wim van Cauwenberghe overhandigd de donatie. Super bedankt Wat een enorm bedrag.


Wil je me ook steunen kijk dan op mijn actiepagina

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/wouttheuws

Comments are closed.