• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gisteren deel genomen aan de enduro van Bergeijk In het ziekenhuis een paar weken terug maakte ik al het plan hiervoor.Toch ook voor mij verassend hoe goed ik was.Het ging van zelf Tuurlijk een prima motor geweldig klaar gemaakt door Bjorn en een goede begeleider Leo. Die zelfs mijn startnummer op zijn voet heeft laten zetten.


Aan de start met  Braboteam


De supporters waren er natuurlijk ook

Comments are closed.