• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Mijn aangepast harder logo is volgend jaar doe in alle WK’s cross country (Qatar, Abu Dhabi, Kazakhstan, China, Marokko)  bij het team van Kees samen met Serge Bruynkens.

3 reacties op “Super trots op mijn logo op race outfit”

Wat ben je toch een topper!!! Zoveel respect voor jou!!
Fijn dat ik je weer gezien heb bij de fitfactory!! ????????

Wat ben je toch een topper!!!! Zoveel respect voor jou!!
Fijn dat ik je net weer even heb gezien bij de fitfactory ????????

Wat ben je toch een topper!!!! Zoveel respect voor jou!!
Fijn dat ik je net even heb gezien bij de fitfactory!!