• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

De Harder ride 21 februari as

Het eerste deel van de naam  Harder ride is afkomstig van de naam van mijn boek Harder. Het tweede deel ride is afkomstig van het feit dat we een fietstocht georganiseerd hebben naar het MMUC waarop in het januari  2020  mijn 2 è stamceltherapie plaatsvindt.

Doel van deze tocht ;

1) Gas derop. De behandeling  wordt een flinke kluif die ik knalhard wil beginnen door met de fiets naar het ziekenhuis te fietsen met een aantal vrienden. Daarmee  wil ik duidelijk  maken het menens is en dat de gas erop moet.

2) Energizing Al fietsen met vrienden kennissen en familieleden maximale energie en motivatie opdoen voor de stamceltherapie.

3)Sponsoring voor de KWF. Ik neem wederom deel aan de Alpe D HuZes maar zal door de behandeling weinig fondsen kunnen verzamelen. Daarom staat deze tocht  in het teken van mijn actie Alp D HuZes 2020.

De route is ongeveer 90 KM en gaat deels over Belgisch grondgebied. Het vertrek is gepland  vanuit Fitfactory in Eersel na een ontbijt dat vanaf 7.15 uur klaar staat. Tijdens het ontbijt zal ik een toespraak houden. Sponsoring van de Alpe DhuZes actie is gedurende de hele dag mogelijk. Het startschot zal gegeven worden door ?.. In Elsloo, dit is ongeveer halverwege,  gaan we even stoppen voor verzorging. Doel is tussen 11.30 en 12.000 uur te arriveren bij de hoofdingang van het UMMC MAastricht.

Organisatie; Deelnemers (op dit moment 33) nemen deel onder eigen risico. Er zijn 2 wegkapiteins aangeduid die de route, en het tijdschema in de gaten houden. Bij pech zullen zij assisteren. Fietsen moeten goede verlichting hebben. We hebben  volgwagens ter beschikking.( Kleding tassen kan je meegeven). We zullen ontvangen worden door het MUMC. Na aankomst worden er foto’s gemaakt en daarna ga ik me melden op de afdeling A5   en de deelnemers kunnen omkleden en gebruik maken van de volg bussen om weer naar Eersel (met fiets) gebracht te worden. Terug fietsen of met de trein kan ook natuurlijk. Moet je wel even zelf regelen

Tijdschema;

7.00 8.00       Verzamelen, koffie en info bij Fitfactory Eersel (omkleden mogelijk)

8.00-10.30    Elsloo bij kasteel aan het kanaal

11.30- 12.00 UMMC Maastricht

12.15             Opname  in het ziekenhuis

Comments are closed.