• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Na vrijdag heb ik 3 dagen gehad met chemo behandeling teneinde me klaar te stomen voor de stamceltherapy die voorzien is voor as woensdag.Mijn donor loopt op schema dus hopelijk komt dat ook goed . Morgen heb ik geen chemo dus kan mijn lichaam even diep ademhalen en een beetje herstellen. Het wordt daarna natuurlijk wel spannend. Intussen is het erg leuk dat er diverse acties worden voorgesteld en opgestart.

Bijv Richard van Merchandise.nl heeft op face book een actie gestart waarbij mensen in een paar klikken het harder logo op hun portret zien verschijnen.Erg mmoi en er zijn al erg veel mensen die dat gedaan hebben.Hieronder een voorbeeld


Daarlangs stelt Heidi van de Fitfactory voor om een yoga event op te zetten en de opbrengst te schenken aan mijn Alp d HuZes actie super mooi


Tenslotte is er het voorstel  voor dat Mats Luiten, een van de meest talentvolle jeugd enduro rijder en crosser het Harder logo gaat dragen op het shirt of de motor om meer aandacht te krijgen voor de strijd tegen kanker .

Comments are closed.