• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Na 4630 pillekes is vandaag een einde gekomen aan de geplande medicijnen (pillen). Nu moet het lichaam het zelf gaan oppikken en hopelijk gaat dat lukken. Ik ben er helemaal klaar mee .Gisteren 28 km in het wiel gehangen bij Peter ..Maar het gaat steeds beter .Van het weekend neefje Willem Jan nog gezien Hij si aan het trainen voor de triathlon van Oudkerk

2 reacties op “Medicijnen stop”

Hoi Wout,

Hoop je in Harfsen te zien…prachtig doel. Hoe gaat het zonder de pillekes?

Groetjes Petra Boesveld

Hee Wout ,
Zie dat het weer de goede kant op gaat, ga je zien in Harfsen ?!!.

Grt,
Hans.