• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gelukkig gaat het beter en beter .We zijn nu in een fase gekomen waar we alle vaccins die ik als kind heb gehad terug gezet worden teneinde weer beschermd te zijn tegen vervelende ziektes .Fietsen gaat goed mede dankzij de support van Jes en Tuur. Ik ben weer actief in de fitness teneinde wat meer bij te kunnen zetten. De vakantie hebben we helaas moeten overslaan omdat ik gewoon niet durfde .Gewoon de hoeveelheid mensen de soms de krappe ruimtes op bijv campings etc . Doen we wel een andere keer, Dank allen voor de uitzonderlijke steun vooral mijn familie en zeker Andre Pullen van WPM, Ken en Dave van de Fitfactory en tenslotte de teamleden van Climb for hope gaat Harder

VID-20210910-WA0005

Volgende week start ik ihet ONK enduro van Vorden. Nu met deze schitterende OPVEN IS GEEN OPTIE helm
Deze schitterende helm werd op initiatief van maatje Andre Pullen gemaakt door Heiki Laing Eightdecals. Dank je toppers

Comments are closed.