• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Steeds heb ik voor ogen gehad terug te keren op het startpodium van de NK Enduro en dat gaat gebeuren Volgende week in Vorden Mijn eigen clubje ..Ik heb er hard voor getraind oa in de Fitfactory van Ken en Dave .Op de fiets met Tuur Jes Wim en Rob, De motor training met behulp van Andre Pullen van WPM Johan Boonen Dirk verkuilen, Ron van Gemert en Alwin van Doormalen. Hulp aan de motor van Bjorn Stokmans

Training Landsart

deze
Verder heeft Andre Pullen van Wpm een super mooie……. opgeven is geen optie helm ……geregeld Deze is gemaakt door Heiki Laing van Eightdecals super mooi

Comments are closed.