• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Heerlijk weekend gehad naar de Achterhoek dankzij vriend Eef.. Eerst naar WPM naar mijn maatje Andre en zijn top team met Vlaai ….

Vroeger reden we samen..

Daarna op de MTB voor een ritje met Eef door de schitterende bossen en over gewelwdige tracks ..

Dan naar Marcel en Joke even op bewoek

De dag afgesloten met een heerlijke maaltijd en een eerste les/ sessie ooit revolver schieteb.Wow dat was ook een openbaring

De volgende dag naar de ONK enduro van Zelhem ..25 jaar heb ik deelgenomen aan deze NK s

Eerst naar eens naar mijn eigen club DEGraafschaprijders e in het bijzonder het verzorgings team oa Pater en Stefab eb natuurlijk Johannes .Op naar de Kapperbulten motorcrosscircuit voor de proef.Velen goede vrienden ontmoet oa Leo , Oscar , Bas Mark Hans Dirk noem maar op

Dan maar lekker naar huis de batterij is leeg

Comments are closed.