• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Een van mijn beste beste vrienden heeft een vreselijk fiets ongeluk meeemaakt en heeft met Pasen daarmee een hoge dwarsleasy op gelopen. Hij doet er alles aan. Daar ik ben bijzonder trots op. Wat een bikkel.
Nu om hem een extra boost te geven hebben we morgen een Tour de Tuur georganiseerd. We fietsen dan met vrienden , familie leden werknemers van zijn bedrijf naar de Pannekoekboot.We vertrekken om 9.00 s morgens Dus als je tijd hebt moedig ons en vooral Tuur ff aan.

Comments are closed.