• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Het gaat heel goed op het moment Dat is wel prettig ja .Tegelijkertijd ben ik erg dankbaar, blij en gelukkig. Ben weer opgestart met mijn wielrengroepje en dat gaat prima .

Helaas heb ik als gevolg van de vele medicijnen een botontkalking moeten accepteren Daarvan worden de botten wat brosser.
Het MUMC heeeft een onderzoek opgestart mbt IC waarbij ze inzoomen op COVID. Voordat onderzoek ben ik benaderd om mee te werken gezien mijn historie . Dus daar werk ik aan mee

Comments are closed.