• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vanmorgen werden we wakker in de dorm op de Maguga dam .T jonge de poten zijn total los .Na een stevig ontbijt gaan we richting Zuid Afrika.Na 50 km komen we aan de grens en begint de gehele toestand weer om over de grens te komen .Afijn dat lukt Samen met Andre en Isac rijden we nu 3 uren voordat we weer in het hotel aankomen na een geweldige ervaring .

Intussen hebben we beiden een bijnaam Ruud long ment with strong legs en de full Titanium man. Nu ja we doen het ermaar mee

Iedereen bedankt voor de leuke reacties tijdens de rit.

Comments are closed.