• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Tijdens mijn werk was er toch even ruimte voor een ritje op de motor.Het heeft de afgelopen weken hier enorm veel en hard geregend en dat was natuurlijk een voordeel voor me want in Enter zal het ook wel nat zijn volgende week.Riaan had een uitstekende motor voor me klaar staan nl een behoorlijk nieuwe KTM 300 .Zelf reed ie op een van zijn vorige motoren een Yamaha .Trouwens Riaan gaat Erzberg rijden dit jaar .Helaas was Botter er niet bij Die was nog op vakantie jammer .Verder was er Andre Brink bij een collega van het werk en die ook al eens bij ons aan het rijden is geweest.Verder Isac een sportman door en door die trouwens ook mountainbike rijdt tesamen met Andre .Trouwens Isac was er 5 jaar geleden ook bij toen ik hier voor het eerst reed.Ten slotte Mikal een jongen die ik niet kende maar verstandig leek .Hij kwam af met 2 KTM’s .De rit die we reden was min of meer hetzelfde als de vorige kaar alleen de droge stoffige rivierbedding die we toen hadden was nu een grote modderpoel.

Vervolgens reed ik de motor uit deze rivierbedding en had 2 ijzerdraden in mijn wiel zitten.Gelukkig zag Riaan dat op tijd .

Het rijden was eigenlijk makkelijker dan de vorige keer met het vele stof .Alleen die verrekte stenen dat is niets voor mij .Ik duikelde er 2 keer af .Er werd een stop gemaakt bij het witte huis .Daar zagen ze vorig jaar plotseling een brabosticker op een helm verschijnen en dat bleek John Tilburgs te zijn .Vis in tomaten saus en een biertje .Werkelijk een fantastische dag

Comments are closed.