• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Afgelopen zaterdag organiseerde De Graafschaprijders uit Vorden een NK wedstrijd.De club had een rit uitgezet die niet gemakkelijk was .Vele kleine smalle paadjes met het nodige hout en wortels op de route en een krappe tijdzetting dwong de rijders om attent te zijn en de gas erop te houden.Ik kon de tijden zo maar net halen maar goed toch gelukt.Een mooie 14 de plaats in een deelnemersveld van 26 rijders en daar ben ik erg blij mee.Ik had weer eens paar echte supporters aan de kant staan zoals Jurgen met zijn kids en Stefan en Peter.In het algemeen klassemnt ben ik ook een plaatsje naar voor geschoven en sta nu op plaats 15

Comments are closed.