• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Heerlijk om weg te zijn uit dat ziekenhuis maar tegelijk valt het lelijk tegen.Misschien wil ik wel te snel.Verschrikkelijk moe en zwak.We proberen stilletjes de voeding wat op gang te krijgen want die neergaande spiraal van het lichaamsgewicht moet een halt worden toegeroepen.Groot probleem daarbij is dat alles anders smaakt als vroeger.Maar goed we doen ons best.Allen bedankt voor de vele leuke reacties.Het doet ons beiden erg goed.Super leuk is de actie van Leo Brans en Monique Brans die in Zweden na de gewonnen race van Herlings het raceshirt voor me regelde.Klasse.

1 reactie op “Eerste dagje thuis”

Super wout laat jaaueline nog maar een lekker biefstukje bakken met die prive verpleegster komt het wel goed de willemskus