• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Voor 2015 wens ik iedereen een  gelukkig en vooral gezond jaar toe. Wij hopen hiermee 2014 af te sluiten, dit was niet zo’n goed jaar voor ons.Maar ja een nieuw jaar en dus goede voornemens maken. Ten eerste heb ik mijn licentie verlengt bij de KNMV.  Helaas was mijn startnummer al weg en nu wordt het 852 ……Daarlangs heb ik besloten iets te moeten doen voor de KWF de kankerbestrijding

Gezien mijn eigen situatie en het feit dat zoveel familieleden, vrienden en  kennisen te kampen hebben, of hebben gehad, met kanker  heb ik besloten deel te nemen aan de Alpe d’HuZes op 4 juni 2015 . Natuurlijk houdt ik zelf ook wel van de sportieve uitdaging  maar ik heb nu met eigen ogen kunnen zien hoe belangrijk innovatie is in de geneeskunde. Deze wordt gehouden op 4 juni.Wil je e rmeer over weten kijk dan op

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/wouttheuws/wout-theuws/

1 reactie op “Goede voornemens voor 2015 Alpe d’HuZes 2015”

Mooie plannen Wout! Nog fan’s nodig? Weer eens naar die mooie Alpen is misschien niet verkeerd.