• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Voor het gesprek van volgende week met de Oncologe moet ik deze week bloedtesten en longfoto’s laten maken. Inmiddels is de eerste klap zowat verwerkt. Ik heb nu besloten om de Chemokuur te zien als een soort wedstrijd waar ik zo goed mogelijk wil scoren. Dat betekent dat ik me qua mentaal, conditie en krachttraining zo goed mogelijk ga voorbereiden op de kuren. Tevens zullen we ook de voedingkant goed in de gaten houden zodat ik bijv zeker geen lichaamsgewicht verlies. Ik voel me prima, dus aan de slag.

Comments are closed.