• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Verdorie geen start voor mij vandaag in de enduro van Hellendoorn .Vandaag wordt eraan ons huis gewerkt en daar moet ik gewoon bij zijn .Verder heb ik deze week getraind en daarbij mijn ribben wat gestoten.Komt goed allemaal succes daar in het Hellendoorns gat.

Comments are closed.