• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Team Frank Tilburgs zal  in de Dakar 2016 promotie maken voor mijn Alpe D HuZes actie 2016 . Dit oa door mijn boek Harder te promoten . Zowel in het bivak waar de Harder vlag zal wapperen als op de wagens  zal da naam van de actie te zijn. Ik ben team Tilburgs daar zeer erkentelijk voor en hoop dat ze een uitstekende rally rijden……Harder en Harder gaan zo samen. Kijk ook  op teamtiburgs.nl

2 reacties op “Team Frank Tilburgs voert actie in de Dakar”

Mooie actie van team Tilburgs! Hopelijk draagt het flink bij aan de verkoop van het boek.

Hee Wout,

We hebben het er uitvoerig over gehad binnen ons team en we steunen met heel ons team van ganser harte stichting HARDER!!
We zullen zuinig zijn op de vlag en hem iedere dag op een prominente plaats laten wapperen!!

Groet Rob Royackers