• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Hierbij weer een kleine update over onze / mijn voorbereiding op de Alpe
d’HuZes 2016. Nog een kleine 14 dagen dan is het zover. De trainingsarbeid
zit erop en nu zijn we de spullen die mee moeten aan het pakken.  Om ons te
volgen op 1 en 2 juni heb ik de volgende informatie:

Om ons team en mij te volgen kan je een app downloaden of op de pc kijken,
meer informatie hierover in de bijlage “voor de thuisblijvers”.

Ons team kan heet Climb4hope gaat Harder

Wout Theuws nr.1198

Petra Smit  nr. 1199

Edgar Knol nr. 1197

De vrouw van Edgar Jannie en Riëtte , dochter van Petra, lopen op de woensdag de Alpe d’HuZus

Riëtte Smit  nr.  455

Jannie Knol nr. 206

Android apps

Ze zijn per direct beschikbaar: de officiële Android-, iOS- en Windows-apps
voor Alpe d’HuZes 2016! Met meer en betere functies dan ooit missen
deelnemers, vrijwilligers, supporters en thuisblijvers zo geen minuut meer
van Alpe d’HuZes 2016.

De app is een update van vorig jaar. Heb je de app al op je telefoon staan?
Ververs dan even de data: Menu (drie streepjes) > Instellingen > Reset alle
gegevens.

Volg het nieuws en de deelnemers op je mobiele apparaat. Installeer de app
via de onderstaande links naar de verschillende AppStores.

<https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.flusso.mobile.ad6.v2>
Android -
<https://itunes.apple.com/nl/app/alpe-dhuzes-app-2015/id978350983?mt=8> iOS
-
<https://www.microsoft.com/nl-nl/store/apps/alpe-dhuzes-2016/9nblgggz5rbf?oc
id=badge#app-details
> Windows

2 reacties op “Mij volgen tijdens de Alpe d HuZes”

Wout

Volgens mij heb jij de eeuwige jeugd.
Het was een hele tijd geleden dat ik uw website nog had bezocht, door omstandigheden.
Bellen kan ik niet, ik heb een smartphone aangeschaft en heb uw GSM nummer niet meer.

Veel groetjes JEF.

Beste Wout,

Na de vakantie op Mallorca heb je mij jou boek verstuurd, het boek geeft helemaal weer de persoon die ik heb leren kennen, veel passie, doorzettingsvermogen en positiviteit.
- er bestaat volgens mij geen toeval- ik moest vanavond aan je denken. Ik wil graag een bedrag doneren, ik heb vanalles geprobeerd maar volgens mij is de website even niet werkzaam. Ik blijf het proberen! Ik wens je samen met je team een mooie dag morgen, veel groeten, Ook namens Henk, Marja Eigenbrood