• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

De meiden van MB1 van Bergeijk hebben vanavond de speciaal ontworpen vlag met motiverende teksten overhandigd aan mij. Die wordt opgehangen tijdens de Alpe d HuZes aan de bergwand en bij iedere beklimming zal ik me gesteund voelen door Bergeijk.Bedankt

1 reactie op “Supporters vlag”

6 keer omhoog!! Topgast. petje af.