• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Super mooi dat ik ben opgenomen in bijzondere verhalen mbt deelnemers van de Alp dHuZes. Maar de energie hiervan kmt van jullie allemaal dank je wel . Kijk een snel naar HARDER

Ik ben op weg naar de 2 stamcel therapy. Ik heb er hard voor getraind in de Fitfactory en op de fiets . Mooie fotos laten maken en die gaan mee naar het ziekenhuis …zo ben ik nu…..zo wordt ik weer

intussen is de eerste chemokuur gedeeltelijk ontvangen….Dus gas derbie

Comments are closed.