• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Heel trots kan ik melden dat mijn verhaal is opgenomen in de mooie verhalen van deelnemers over Alpe d’ HuZes Daar ben ik erg trots op Kijk snel

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/blog/wout-theuws–als-het-pijn-doet–niet-opgeven

1 reactie op “lezer tip”

Wout, jij bent naar mijn idee “Tourwaardig” wil naar mijn idee zeggen dat je de over de eigenschappen beschikt om van start te gaan in ‘s werelds zwaarste evenement. Alleen echte beesten kunnen dat aan. Jij zou de tweede Lance zijn wanneer de Tour op karakter zou beslist worden.. ????????