• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Mijn Harder logo is wat aangepast .Klaar gemaakt voor Dakar.?Een topper heeft zich al gemeld nl KeesKoolen samen met Jurgen van de Goorberg een van de favorieten voor een podium plaats bij de S*S klasse. Hopelijk kunnen we er  wat PR mee doen vor de KWF actie

1 reactie op “Nieuw Logo Harder”

Wat ben jij toch een topper!!! Zoveel respect voor jou!!
Fijn dat ik je net even heb gezien bij de fitfactory ????????