• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

In het ziekenhuis noemen ze morgen dag 0 van mijn nieuwe leven. Vanaf morgen zal ik bijv. mijn huidige bloedgroep O verliezen en overstappen naar dat van mijn donor. Inmiddels is Jacqueline al hier en dat is natuurlijk een veilige gedachte Hoe zal de dag van morgen eruit zien.

8.00 uur mijn donor meld zich bij de Afrese dienst en het oogsten van de stamcellen gaat beginnen .Er zijn er 4 000 000 per kg lichaamsgewicht nodig en aangezien ik 80 kg weeg wordt er wel wat verlangt van hem.De afgelopen dagen heeft hj spuiten moeten zetten om de aangroei van stamcellen te verhogen.  Morgen vroeg worden die dan uit zijn bloed gevist. Op dit moment is het niet erg prettig voor de donor want er komen rechts en links wel wat pijntjes naar voren. Ik had hem net aan de lijn ..hij ligt ook in bed om er beter mee te kunnen dealen.

8.10 ik krijg een lichaamsbestaling om mijn imuum systeem en het beenmerg stil te leggen. Het imuum sisteem moet morgen toestaan dat de cellen van de Donor zich nestelen in mijn lichaam en het beenmerg moet geen stamcellen meer maken.

13.00 ——16.00 uur de stamcellen worden bij mij geplaatst.Dat kan risicovol zijn maar daar gaan we niet vanuit .

Daarna gaat het over het feit dat mijn lichaam de stamcellen van mijn donor omarmt en zeker niet afstoot.Daarvoor slik ik vanaf vijdag 6 flinke pillen per dag en dit gaat door tot ergens in juni

Als er geen complicaties plaats vinden mag ik vlug naar huis . Het idee hierachter is dat in zo een ziekenhuis vele bacterien rondzwarven terwijl die van thuis daar ben je aan gewend. Aangezien mijn weerstand erg laag is ..is dit natuurlijk een voordeel.

Thuis aangekomen zullen we erg voorzichting moeten zijn. Zo weinig mogelijk bezoek Zeker geen zieken mensen binnen laten bijv met een hoestbuisje Dan kan al fataal zijn. Handen wassen en kien zijn op wat er gebeurt bijv temperatuur verhoging. Dus als je wilt  komen van te voren bellen en niet bellen als je zelf iets onder de leden hebt.

Klinkt misschien allemaal overdreven maar wij zijnvastbesloten deze kans te pakken…Whatever…

Bedankt voor de support en belangstelling zover Nu moet het gaan gebeuren.

3 reacties op “De avond voor dag 0”

Zet hem op Wout, heel veel succes!

De kaars brandt, zoals beloofd, voor jou en je donor. SUCCES!!!????

De vraagtekens waren bij mij een klavertje vier. Maar die verschijnt helaas niet, zo te zien.