• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gisteren heb ik de stamcellen mogen ontvangen van mijn broer Dat as een mooi emotioneel  Je leeft er beiden zo naar toe en dan gebeurt het tocheerst was Hees de donor aan de beurt met de Afrese het ooghsten van cellen Dat begon al om 8.00 uur

Na de betraling werd ik erg moe dat was rond 10.30 Kees de donor wasklaar rond maar moets nog tot 16.00 uur wachtten voordat de stamcellen Arriveerden Onder deskundige leiding van dokter Oostering werden de stamcellen nu bij binnen binnengebracht

Blij dat het voorbij was en danjbaar dta idt kon gebeuren viel ik doodmoe in bed

1 reactie op “Dag 0”

Fijn dat alles is goed gegaan zowel bij jouw as; je broerIk wens jullie beide een goed herstel en heel hard duimen dat het aan slaat

Groetjes Annette