• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Morgen is d eneduro van Enter Voor het eerst sind misschien wel 20 jaar zonder mij aan de start Ik wens vanaf deze plek iederen

4 reacties op “Succes morgen in NK Enduro Enter”

Hi Wout,
Ik zal aan je denken morgen in onze minuut 9.43 en zal proberen wat Harder te gaan. Maar is natte bende hoor dus morgen mis je niet veel. Hoop dat je in het najaar er weer bij kunt zijn!
Een hele voorspoedige behandeling gewenst kerel!
Je moet weer Harder. Respect!
Peter

Dikke bagger vandaag Wout, Harfsen blijft staan, misschien dat ik a.s. weekend Holten rijdt als de tijd en het weer het toe laat…. Kop op maat , we denken aan je en Mark Wassink vandaag gewoon voor het ONK dus een goede start op de 250… en de nieuwe ling Jarno Zandbergen 2 achter Mark…. Nina netjes aan de finish net als al onze team rijders , ben er even geweest en toen naar de zaak, had toen al een lammen arm van het zwaaien naar al die rijders met WPM reklame, alleen kan ik ze allen niet zo snel herkennen … komt goed vriend, eind vh jaar weer samen !

Sterkte Wout
Natter als nu wordt het niet.
Herstel jij maar mooi mee met de enduro routes.
Dan hebben we straks een mooie droge enduro met een stralende Wout.
Dikke boks uit Wolvega.
Groet
Niek

Hoi Wout
Het was een mooie enduro met wat natte “plekjes” ????????????
Heb heerlijk gereden, uitslag zo als gewoonlijk ‘lekker belangrijk’
Veel mensen vroegen naar je, dat is fijn een er zo met je word mee geleefd.
Eerst goed herstellen jij, en Harfsen ben ik er ook bij voor je.
As zaterdag Holten…..
Daar was jij er voor mij vorig jaar, weet je nog?
Het is dan al weer een jaar geleden van Annemiek.. ????????
Sterkte maatje, tot snel ????????????????????