• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Om dat de HB waarde te laag is heb ik vandaag é zakken bloed bijgekregen.( HB rode bloedlichaampjes de transporter van zuurstof vanuit de longen) Ben erg moe geweest vandaag dat heeft waarschijnlijk daar een van de oorzaken in. Voor de rest stijgt de hoeveelheid medicatie per dag.Ik denk dat ik nu aan 12 stuks zit.Het vocht krijg ik nog steeds via het infuss maar daar moeten we dus vanaf.Dus houdt ik nu een lijst bij wat ik drink in welke hoeveelheid .Het moet tussen de 1,5 en 2 liter per dag liggen.Eten nee liever niet en dus val ik per dag 1 kg af

5 reacties op “Dag 2”

hou vol Wout !!!!! En toch maar proberen te eten, opgeven = geen optie, dus tot snel in bergeijk !!!!!

Hoi woutje, hartstikke fijn dat je nieuwe leven weer begint. Hou vol he…….er zijn zoveel mensen die jou nog graag zien…..te veel om op te noemen…..ik denk veel aan je en wens je het allerbeste…………een hele dikke knuffel

Windkracht veel hier in Enter. Gas er op, net als jij.

Hee wout, sterke mens bende gij!! Groetjes Marloes

Zet hem op Wout!!!! Je bent een sterke mens!!