• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

De laatste weken gaat het wat minder .Er is zg Craft en Host opgetreden een afstoting s aanval die vaak voorkomt na dit soort behandeling. De stamcellen van de donor gaan dan even verder dan alleen de kankercellen aan te vallen. En dat geeft narigheid veel narigheid .Maar goed ook daar komen we overheen. Vervelend is dat ik veel spiermassa ben verloren en mijn karkas bijv mijn rug flink pijn doet. Natuurlijk door het vele liggen op bed bijv tja dat is dit machientje niet gewend. Maar goed al bij al,, tevreden.
Vorige week nog getest i.v.m. Corrona maar gelukkig negatief .. dus prima

Even terug in de tijd 2001 Woutje in het NK Vorden Enduro

Comments are closed.