• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Na een bloedtransfusie vorige week gaat het beter .Ik heb meer energie en dat is lekker zeker voor mij. Ik ben gestart met fietsen op de Tacx .Lekker binnen want de kou ja daar heb ik nog problemen mee. Tenslotte zit Alpe d Huzes in mijn kopje. Alleen de rug blijft tegenpruttelen maar ja met Jan Spooren en het team van Hans van Hoof werken we eraan, Verder ben ik erg actief met de Theraband ,Dat is een elastische band waarmee je oefeningen doet. Tenslotte probeer ik elke dag minimaal 1,5 uur te wandelen om de rug los te krijgen.Ik ben nu 3 weken uit het ziekenhuis en kwam in de Vlijst aan met 26 kg lichaamsgewicht verlies .Daar heb ik inmiddels 6 kg van terug ,

Tip Mijn alpe d huzes team organiseert een leuke pub quiz kost maar 5 euro en je kunt vanuit thuis lekker meespelen, Interesse stuur een mailtje aan contact@climbharder.nl

Comments are closed.