• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Dag 1 – Hawane naar Bulembu
Dag 1 begint met een lichte klim vanaf Hawane Resort in Malolotja Natuurreservaat en dan meteen in een technische single track klim naar de Old Mine. De tocht leidt door de mijnen en gaat over in een jeep track die leidt naar de top van de hoogste piek van Swaziland, Ngwenya Mountain. De jeep track wordt zeer rotsachtige .We moeten hele stukken lopen Ok ik moet hele stukken lopen Ruud kan opmerkelijk lang op de fiets blijven .We komen zo in Baboon’s Back

We komen nu op de vlakten van Malolotja Nature Reserve.Dit is echt ongelofelijk mooi Dat we hier samen kunnen fiesten Ruud zeg ik hem …. Stukken omlaag zijn ook zo steil dat we die ook moeten lopen. Op naar de bovenkant van Maguga Dam.

De draaibrug over Maguga Dam leidt langs een enkelsporig traject langs de Luhumuneni School en langs de sprankelende Mkomasaan rivier. Dag 1 is notoir moeilijk met 2 enorme steken in haar staart. Eerste is de Zig Zag bos klim naar de voet van Lions Head. Wat omhoog gaat moet omlaag komen en in dit geval daalt scherp langs de single track van Heenans Trap . Het is een goed idee om te stoppen als je wilt even genieten van het uitzicht over in Malolotja uit.

Een mountainbikers ‘hemel wacht als je De Bruin Crocodile binnen rijdt Het is een droomwereld met een frisse, sprankelende zwembaden om af te koelen. De illusie eindigt abrupt als je komt oog in oog met Too Brutal . Er is gewoon geen makkelijke manier om of door de Mkhomasaan kloof. Too Brutal is slechts een keer gereden door een handvol berggeiten en wij hebben nu de kans .Gelukkig het zit erop ;nu afdalen naar de finish in Bulembu. waar we om 15.00 uur aankomen Het was een enorm zware etappe met veel loopwerk voor Wout .Ruud kan bijna overal fietsen.

Comments are closed.