• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Wout en schoonzoon Ruud in de Logico Swazi Frontier race

Na een flinke reis vanuit nederland naar Zuid Afrika hebben we goed geslapen in het hotel .Nu gaan we met de auto naar Swaziland 5 uuur rijden.andre Brink en Isac Botha die wij goed kennen rijden met ons mee. Effe de grens over naar swaziland ja ja dat duurt even van het ene kippehok naar het andere We moeten naar Hawane Resort .We moeten er om 16.30 zijn ivm de registratie .Mooi hoor hier waauw.Nu de auto leegmaken en de hotelkamer inrichten dachten we maar het is een zg dorm ,een grote zaal.Andre heeft de auto weggebracht naar de finisch plaats en wordt met de shutle terug gebracht .Terug gekomen staat het eten klaar en daarnais de briefing .Tjonge dat wordt niet makkelijk hier maar goed de Bonkevaart heb ik ook gehaald dus het komt goed . GPS kaart werkt goed dank je Twan

De route
De route gaat over een totaal van 180kms. Vergis je niet, Swaziland is niet plat! Als gevolg daarvan, is deze race op maat voor hard-core, mountainbike puristen.
Dag 1 – Hawane Resort Bulembu Lodge – ca. 60km
Dag 2 – Bulembu Lodge naar Orion Piggs Peak Hotel – ca. 60km
Dag 3 – Orion Piggs Peak Hotel aan Maguga Lodge – ca. 60km

Teams
Teams in De Logico Swazi Frontier 2011 kan bestaan ​​uit 2 rijders . Het veld zal worden beperkt tot een maximum van 90 teams van 2.
Vanmorgen wordt er gestart vanaf 7.00 uur .Wij hebben startnummer wat dacht je ja ja 33 en dus moeten we rond 7.00 uur vertrekken.Daar gaan we!

Comments are closed.