• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vandaag deden we het rustig aan rustig ontbijtje in een leuk hotel aan het Gardameer .Dadelijk gaan we inpakken ,fietsen laden en de bus in terug naar de start.Het is een geweldige reis geweest met een fantastische groep.Het was echt machtig ondanks de zware tocht en het weer .Mijn vader zei vroeger al “ Je krijgt meer spijt van de dingen die je niet gedaan hebt dan de dingen die je wel gedaan hebt “en dat is ook zo denk ik maar .Mijn fiets heeft ondanks alles het goed gehouden (Edje Laurs bedankt kerel)en het menneke ook.Tinus en Jack hebben geen centje pijn gehad dat zijn 2 bikkels uit Oers die zich door de Alpen niet aan de kant laten zetten.Nu inpakken en terug ,afscheid nemen van de groep en dan snel de auto in en naar de kleindochter.We schrijven deze Transalp bij in het rijtje .Comments are closed.