• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

We ruiken de stal. Op naar Lago di Garda
Vandaag de laatste dag richting zuiden naar ons doel het Gardameer .We fietsen langs de Brenta er wordt gezegd dat daar vandaag de dag nog beren leven afijn dat zullen toch geen groten zijn en ons lusten ze zeker al niet .We zijn een paar kilo kwijt en het zweet zit overal in dus ja flink gezout zijn we ook. De klim naar Andalo doet toch weer zeer ja de poten raken op .Andalo is een van de zuidelijkst gelegen skigebieden.

Ho wacht even Laten we even ‘inzoomen’: Deze regio heet Trentino (SüdTirol) met het Dolomietengebegte. Het Paganella skigebied maakt hiervan onderdeel. In dit skigebied ligt, op 1040m hoogte, het dorpje Andalo. Dit dorpje van om en bij 1000 inwoners is vooral een hoteldorp met weinig architectorale achtergrond. Door invloed van het overkoepelende giga-skigebied: Dolomiti Superski is het hier evenwel tijdens de wintermaanden gezellig vertoeven. Er is me verteld dat hier 50 afdalingen en 20 skiliften voor de wintersporters staan dus he .

Even verder lag het Andalo meer en Lago Di Molveno.Het ging hier wat golvend op en af.Tenslotte nog een klim naar de Ritsel .Daarboven zagen we het Garda Meer liggen echt schitterend .Het Gardameer (Italiaans: Lago di Garda) is het grootste meer van Italië. Ik ben zelf een paar geleden met de racefiets rond gereden in 5 uur en 2 minuten afstand 148 km .Ja ja een paar weken later gaat Jack rond met zijn fiestje en doet dat in 4 uur 58 minuten .Daar was en ben ik nog ziek van .Alleen het is erg gevaarlijk op een race fiets met al die vreselijke donkere tunnels en die italianen die je de broekspijpen van je benen rijden .Afijn ik zal me moeten neerleggen want ik doe het niet dus niet meer te gevaarlijk.

Nu dalen we af naar Riva del Garda en het bier loopt nu al kwijlend uit de mondhoeken .Als eerste moet natuurlijk naar het water in .temperatuur is ondanks de regen heel lekker en ach op een gegeven moment maakt het ok niets meer uit .Allen zijn toch erg blij dat we er zijn .Ik had vandaag gewoon weer een goede dag .Ging gemakkelijk Locker bleiben Jungens en Vorwarts menner werd onze spreuk van de dag .Gezien het aantal kilometers en vooral de hoogtemeters verdient deze rit het label zware transalp rit .Vooral Jack met een hard tail fiets bijzonder knap .Zonder achtervering is het nog moeilijker en gevaarlijker .Mijn fietske heeft het prima gedaan .Schrijven we bij op ons lijstje en het is een geweldige ervaring geweest .Twan Das bedankt jongen want bij jouw had ik hier voor het eerst van gehoord .Ik kreeg Twan zijn CD en boek mee toendertijd en toen liet het mle niet meer los Het moets ervan komen.Een van de mooiste sportmomenten zal dit blijven.Het team was echt geweldig .Je kan het misschien niet geloven maar het klikte goed met de duitsers Klaus,Ralf,Harry ,Jack ,Tinus en gids Alex bedankt voor een schitterende week .Alleen Heidi hebben we niet gevonden maar ja dat moet je ook in Zwitserland zijn.

Km dag  89,7        
Km totaal  334,9        
Gem snelheid 16,09        
Max snelheid  61        
Hoogtemeters dag  1312        
Hoogtemeters totaal  8465        
Weer  regen        
fietstijd  5 uur 35        
         
Probleem van de dag          
           

Comments are closed.