• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Bijltjesdag
Pootjes voelden goed vandaag.Laat maar komen dacht ik vanmorgen nog . In het begin was het nog redelijk fietsbaar.We kwamen langs een mooi meer,Zoggler Stausee geheten en daarna door het Ultental..

Wintersportplezier en Zuid-Tiroler gezelligheid staan garant in het Ultental. Het hoog gelegen dal dat iets verwijderd ligt van Lana, St.Walburg en van de berg Vigiljoch, heeft voor skiƫrs, snowboarders en langlaufers heel wat te bieden. De alpinesporter heeft twee opstapplaatsen, bij Lana en bij de ingang van het Ultental, waar de cabinebaan naar de berg Vigiljoch vertrekt. De stoeltjeslift en twee sleepliften maken een aantal, zeer gevarieerde afdalingen toegankelijk. De 25 kilometer loipen en een hoogteloipe maakt het alpine aanbod compleet..

Tijdens de beklimming bedenken we vaak ofdat we niet beter de stoeltjeslift nemen .Het werd zo ongelooflijk steil dat gehele spagheti voorraad van Jacqueline in een keer op raakte .We klommen naar de Piek van deze Transalp 2488 meter hoge Rabbijoch.Ja ho lettelijk he niets meer te fietsen gewoon trekken en sleuren te voet.Maar we hebben het gehaald .We eten in een mooie berghut Haselgrubbe Hutte genaamd.

Daarna gaan we downhil het Rabbital in en zo komen we aan in hotelTuennu in Val di Non,..Daar gaan we een pint op pakken ene Hefe Weissbier Dat hebben we wel verdiend .Dit was de zwaarste dag tot op heden .Fietsje gaat uitstekend Remblokken even vervangen en voor de rest gas erop.Jack gaat sterk omhoog en omlaag zonder achtervering en dat is niet niks en Tinus heeft gewoon geen centje pijn .Hij kiest voor ons het eten en vertaalt alles wat nodig is .Iedereen kan Tinus begrijpen en verstaan. Harrie een lid van de groep heeft vandaag veel last gehad van zijn knie. Maar goed volgehouden. Alex onze gids is super goed hij lijkt echt heel veel op onze superneef Willem Jan.Iedere avond drinken we bij aankomst eerst een biertje op het terras en in de avond drinken wij Grappa .Super leuke mannen die Ralf ,Harrie en Klaus.

Km dag 61
Km totaal 243
Gem snelheid 11 73
Max snelheid 64.7
Hoogtemeters dag 1538
Hoogtemeters totaal 7100
fietstijd 5 uur 15


Comments are closed.